Recept
« Terug naar recepten
Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette
PT35M
Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette
Een heerlijk tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette te bereiden
Kook de bloemkool beetgaar in de melk, aangelengd met wat water en licht gezouten. Giet af en mix de bloemkool met een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Mix voor de vinaigrette de peterselie samen met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en een paar druppels citroensap. Roer er de kappertjes door.
Kruid de vis met peper en zout en bak in een beetje boter.
Leg op elk bord een gebakken vis, schik er bloemkoolpuree bij en werk af met de peterselievinaigrette. Serveer bijvoorbeeld met gekookte aardappelen.
Mix voor de vinaigrette de peterselie samen met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en een paar druppels citroensap. Roer er de kappertjes door.
Kruid de vis met peper en zout en bak in een beetje boter.
Leg op elk bord een gebakken vis, schik er bloemkoolpuree bij en werk af met de peterselievinaigrette. Serveer bijvoorbeeld met gekookte aardappelen.