KookJij

Tongrolletjes met kokos en kerrie

Een heerlijk tongrolletjes met kokos en kerrie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Azie
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tongrolletjes met kokos en kerrie te bereiden



Kook de rijst of de mie gaar volgens de instructies op de verpakking.

Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in smalle ringen. Ontpit het pepertje en snijd in zeer kleine stukjes. Pel de knoflook en snipper fijn.

Rol de tongfilets op met de velkant naar binnen.

Verhit de olie in een diepe pan en roerbak de lente-uitjes met het pepertje en de knoflook 2 minuten op een hoog vuur. Voeg het kerriepoeder toe en laat nog even bakken.

Roer de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren.

Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst