Recept
« Terug naar recepten
Tongrolletjes met kokos en kerrie
PT25M
Tongrolletjes met kokos en kerrie
Een heerlijk tongrolletjes met kokos en kerrie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Azie
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tongrolletjes met kokos en kerrie te bereiden
Kook de rijst of de mie gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in smalle ringen. Ontpit het pepertje en snijd in zeer kleine stukjes. Pel de knoflook en snipper fijn.
Rol de tongfilets op met de velkant naar binnen.
Verhit de olie in een diepe pan en roerbak de lente-uitjes met het pepertje en de knoflook 2 minuten op een hoog vuur. Voeg het kerriepoeder toe en laat nog even bakken.
Roer de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren.
Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie.