Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met restjes uit de koelkast
PT15M
Tonijn met restjes uit de koelkast
Een heerlijk tonijn met restjes uit de koelkast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met restjes uit de koelkast te bereiden
Tonijn voorzichtig mengen met de ui - radijs - augurk en aardappel en op smaak maken met peper en zout. Door en door koud laten worden en vlak voor serveren de perterselie erover strooien.
Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)
Zelf eet ik er altijd een pistoletje bij en dan heb dan een volledige maaltijd.
rondewild zegt: