Recept
« Terug naar recepten
Topping voor asperges, bloemkool, broccoli
PT15M
Topping voor asperges, bloemkool, broccoli
Een heerlijk topping voor asperges, bloemkool, broccoli recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Topping voor asperges, bloemkool, broccoli te bereiden
1).Doe de roomboter in een anti aanbakpan op matig vuur en laat de boter geheel uitbruisen en pers daarin de knoflook uit.
2).Fruit het broodkruim aan in de boter tot die er mooi knapperig en goudbruin uitziet.
3).Haal van het vuur af en roer er razendsnel de eieren, peterselie en de lombok door.
4).Wanneer de groente is opgeschept op het bord, de topping er over strooien.
2).Fruit het broodkruim aan in de boter tot die er mooi knapperig en goudbruin uitziet.
3).Haal van het vuur af en roer er razendsnel de eieren, peterselie en de lombok door.
4).Wanneer de groente is opgeschept op het bord, de topping er over strooien.