Recept
« Terug naar recepten
Tortellinischotel met broccoli
PT40M
Tortellinischotel met broccoli
Een heerlijk tortellinischotel met broccoli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Marjan
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellinischotel met broccoli te bereiden
Kook de tortellini met een snufje zout in 13-15 minuten gaar.
Pel en snipper de ui.
Snijd de ham in blokjes, bak beide in olie in een braadpan even snel aan.
Voeg tomaten inclusief het vocht toe en prak ze in de pan wat fijner.
Breng het geheel aan de kook en laat het 10-15 minuten zachtjes koken (hoeft niet).
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Broccoli schoonmaken, kleine roosjes in circa 6 minuten koken.
Tortelllini en broccoli in tomatensaus.
Overschenken in ovenschaal.
Eieren in de melk klutsen.
Eroverheen gieten, kaas erover strooien en in een voorverwarmde oven van 175°C (electrisch) of 150°C (hetelucht) in circa 40 minuten bakken.
Pel en snipper de ui.
Snijd de ham in blokjes, bak beide in olie in een braadpan even snel aan.
Voeg tomaten inclusief het vocht toe en prak ze in de pan wat fijner.
Breng het geheel aan de kook en laat het 10-15 minuten zachtjes koken (hoeft niet).
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Broccoli schoonmaken, kleine roosjes in circa 6 minuten koken.
Tortelllini en broccoli in tomatensaus.
Overschenken in ovenschaal.
Eieren in de melk klutsen.
Eroverheen gieten, kaas erover strooien en in een voorverwarmde oven van 175°C (electrisch) of 150°C (hetelucht) in circa 40 minuten bakken.
hns zegt:
hans:):)