Recept
« Terug naar recepten
Tortelloni met spinaziesaus
PT20M
Tortelloni met spinaziesaus
Een heerlijk tortelloni met spinaziesaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelloni met spinaziesaus te bereiden
Rooster de pijnboompitten goudbruin in en pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Blancheer de spinazieblaadjes 1 min. in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en daarna goed uitlekken in een vergiet.
Verwarm de room tot tegen het kookpunt. Doe er de spinazie bij. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Kook de tortelloni in gezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Giet af en vermeng de pasta met de saus. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Dien de gemalen kaas apart op in en kommetje.
Serveer goed heet.
Is erg lekker met een gemengde groene sla met een mosterdvinaigrette.
Blancheer de spinazieblaadjes 1 min. in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en daarna goed uitlekken in een vergiet.
Verwarm de room tot tegen het kookpunt. Doe er de spinazie bij. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Kook de tortelloni in gezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Giet af en vermeng de pasta met de saus. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Dien de gemalen kaas apart op in en kommetje.
Serveer goed heet.
Is erg lekker met een gemengde groene sla met een mosterdvinaigrette.
rmascini zegt:
Rob