KookJij

Tortelloni met spinaziesaus

Een heerlijk tortelloni met spinaziesaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortelloni met spinaziesaus te bereiden

Rooster de pijnboompitten goudbruin in en pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Blancheer de spinazieblaadjes 1 min. in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en daarna goed uitlekken in een vergiet.
Verwarm de room tot tegen het kookpunt. Doe er de spinazie bij. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Kook de tortelloni in gezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Giet af en vermeng de pasta met de saus. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Dien de gemalen kaas apart op in en kommetje.
Serveer goed heet.
Is erg lekker met een gemengde groene sla met een mosterdvinaigrette.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rmascini

rmascini zegt:
Dag Inge, lijkt me een lekker vegetarisch recept, Ik ga het een keer proberen.:p
Rob