Recept
« Terug naar recepten
Totelloni met spinaziesaus
PT30M
Totelloni met spinaziesaus
Een heerlijk totelloni met spinaziesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Totelloni met spinaziesaus te bereiden
1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
2. Blancheer de spinazieblaadjes 1 minuut in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en daarna goed uitlekken in een vergiet.
3. Verwarm de room tot tegen de kook an. Doe er de spinazie bij. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4. Kook de tortelloni in gezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Giet af en vermeng de pasta meteen met de saus. Werk af met geroosterde pijnboompitten. Dien de gemalen kaas apart op in een kommetje. Serveer goed heet.
2. Blancheer de spinazieblaadjes 1 minuut in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en daarna goed uitlekken in een vergiet.
3. Verwarm de room tot tegen de kook an. Doe er de spinazie bij. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4. Kook de tortelloni in gezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Giet af en vermeng de pasta meteen met de saus. Werk af met geroosterde pijnboompitten. Dien de gemalen kaas apart op in een kommetje. Serveer goed heet.