Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje
PT35M
Vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje
Een heerlijk vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje te bereiden
Kook aardappelen in partjes gesneden beetgaar en giet af.
Sjalotje fijn snijden.
Bonen in reepjes snijden.
Een deel van de basilicum scheuren of grof snijden.
Bak de aardappelen met de bonen evenzeer het sjalotje aan in boter en kruid naar smaak af, als laatste de basilicum toevoegen.
Serveer warm en werk af met basilicum.
Sjalotje fijn snijden.
Bonen in reepjes snijden.
Een deel van de basilicum scheuren of grof snijden.
Bak de aardappelen met de bonen evenzeer het sjalotje aan in boter en kruid naar smaak af, als laatste de basilicum toevoegen.
Serveer warm en werk af met basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.