KookJij

Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier

Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Hollandse
Bron: Lidl receptkaart, België
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier te bereiden

  1. Verhit olijfolie in een braadpan en bak de varkenshaas aan beide kanten goudbruin aan.
  2. Bestrooi met zout en peper.
  3. Haal het vlees even uit de pan en maak het braadvocht los met Belgisch bier.
  4. Leg het vlees weer terug in de pan, plaats het deksel op de pan en laat het geheel circa 10 minuten zachtjes sudderen.
  5. Haal het vlees uit het braadvocht en leg het in een ovenschaal.
  6. Bewaar het braadvocht.
  7. Leg de plakjes kaas erover en plaats voor enkele minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  8. Roer één voor één de blokjes boter door de saus van braadvocht, zodat deze dikker wordt en maak op smaak met zout en peper.
  9. Bestrooi de varkenshaasjes met peterselie en serveer met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst