Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met mango en perfect geroosterde aardappeltjes van Petra.
PT35M
Varkenshaas met mango en perfect geroosterde aardappeltjes van Petra.
Bij het sorteren van de boekenkast kwam ik een oude gele ringband tegen waar ik in lang vervogen tijden recepten om ooit nog eens te maken recepten ontdekte.
bij het doorspitten kwam ik enkele leuke recepten tegen.
Haasje uit de vriezer en een mango op de fruitschaal, die om verwerking vroeg. Een feestje samen met de perfecte aardappeltjes van Petra.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Verzamelde recepten
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met mango en perfect geroosterde aardappeltjes van Petra. te bereiden
- Verhit de roomboter en bak de varkenshaas om en om naar believen gaar of rosé.
- Haal ze uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie in de oven ( 60- 70 ) graden.
- Fruit de ui enkele minuten in het overgebleven vet van de haas.
- Voeg de gedroogde abrikozen en de mangostukjes toe en bak al omscheppend 3 minuten.
- Voeg de azijn en de bouillon toe , breng aan de kook en laat het vocht verdampen.
- Schep de bosui erdoor .
- Snij de varkenshaas in plakken en serveer de "chutney "op de haas.
- Lekker met groente naar keuze en friet of de geroosterde aardappeltjes van Petra.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Heerlijk gerecht.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els Meeuwsen zegt:
Lidy Berkx zegt:
De geroosterde aardappeltjes van Petra zijn ontzettend lekker. Groetjes Lidy.
Els Meeuwsen zegt:
Lidy Berkx zegt: