Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met parmaham
PT30M
Varkenshaas met parmaham
Een heerlijk varkenshaas met parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dolf Schipper
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Caravan
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met parmaham te bereiden
Uitje snijden, champignons in plakjes.
Vlees kruiden met peper en zout. Insmeren met mosterd.
Haasjes in de ham rollen, prikker er door.
Water koken met zout en bouillonblokje.
Vlees bruinbraden, warmhouden in de folie!!
Rijst koken.
In de lege wok de uitjes en champignons bakken.
Vieux erbij en met de bloem een romige saus maken.
Alles klaar, serveren maar!
Vlees kruiden met peper en zout. Insmeren met mosterd.
Haasjes in de ham rollen, prikker er door.
Water koken met zout en bouillonblokje.
Vlees bruinbraden, warmhouden in de folie!!
Rijst koken.
In de lege wok de uitjes en champignons bakken.
Vieux erbij en met de bloem een romige saus maken.
Alles klaar, serveren maar!