KookJij

Varkenshaas met parmaham

Een heerlijk varkenshaas met parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Caravan
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met parmaham te bereiden

Uitje snijden, champignons in plakjes.
Vlees kruiden met peper en zout. Insmeren met mosterd.
Haasjes in de ham rollen, prikker er door.

Water koken met zout en bouillonblokje.

Vlees bruinbraden, warmhouden in de folie!!

Rijst koken.

In de lege wok de uitjes en champignons bakken.
Vieux erbij en met de bloem een romige saus maken.

Alles klaar, serveren maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst