Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met Italiaanse tomatensaus
PT30M
Varkenshaasje met Italiaanse tomatensaus
Heerlijk varkenshaasje met Italiaanse tomatensaus. Een heerlijk gerecht om van te genieten.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms-kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met Italiaanse tomatensaus te bereiden
- Snijd de blaadjes basilicum in reepjes.
- Bak in een hapjespan de spekjes in de olie knapperig de spekjes in de olie knapperig. Schep ze uit de pan en houd ze apart.
- Bak de varkenshaas in hetzelfde bakvet tot rosé.
- Neem het uit de pan en houd het warm.
- Doe de tomato frito in de pan, daarna de room, tomaatjes en de helft van de basilicum en kook kort door.
- Snijd het vlees in plakjes en serveer met de saus, bestrooi met de rest van de basilicum en de spekjes.
- Lekker met broccoli en tagliatelle.
popmaaike zegt: