Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met wortelpuree
PT30M
Varkenshaasje met wortelpuree
Zonder aardappelen, toch lekker
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Sandra Bekkari
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met wortelpuree te bereiden
- Verhit de boter en fruit hierin de sjalot en look, voeg de blokjes wortelen toe, kruid met peper, zout en kurkumma, voeg een beetje water toe en laat onder deksel garen.
- Doe de wortelen in de blender, voeg melk en olijfolie toe en maak fijn.
- Wrijf het varkenshaasje in met mosterd en tijm, verhit boter in de pan en bak het varkenshaasje bruin langs alle zijden, doe het over in een ingevette ovenschotel.
- Verhit de oven op 180° plaats het vlees in de oven voor 15 minuten.
- Bak de schijfjes champignons in dezelfde pan.
- Dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : vervang shitake door bruine of witte champignons.