Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasspies met bietensalade
PT30M
Varkenshaasspies met bietensalade
Een heerlijk varkenshaasspies met bietensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bron Allerhande 9 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasspies met bietensalade te bereiden
1. Snijd de aardappelen in stukken en kook 10 min. in water met zout. Giet af en laat uitlekken. Rijg de aardappelen, het vlees en de laurierblaadjes om en om aan de satéprikkers. Bestrijk met 2 el olie en bestrooi met peper en zout.
2. Verhit de grillpan. Gril de spiesen in 8 min. rondom bruin en gaar.
3. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes en meng met de kikkererwten, de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Snijd het witte gedeelte van de prei in zo dun mogelijke ringen en voeg toe aan de bietensalade. Serveer de spiesen met de salade.
2. Verhit de grillpan. Gril de spiesen in 8 min. rondom bruin en gaar.
3. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes en meng met de kikkererwten, de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Snijd het witte gedeelte van de prei in zo dun mogelijke ringen en voeg toe aan de bietensalade. Serveer de spiesen met de salade.