Recept
« Terug naar recepten
Varkensrollade met appelsaliechutney
PT120M
Varkensrollade met appelsaliechutney
Een heerlijk varkensrollade met appelsaliechutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensrollade met appelsaliechutney te bereiden
Kneus de jeneverbessen en de peperkorrels en snij de ui in halve ringen.
Voeg alle ingredienten samen en breng het geheel aan de kook.
Laat de varkensrollade in het vocht op een laag vuur in ongeveer 2 uur gaar worden.
Chutney:
Meng suiker, azijn, knoflook, gember, kruidnagel, kardemom, citroensap, mespuntje zout, cayennepeper en kurkuma in een pan.
Kook dit mengsl 10 minuten in op een matig vuur.
Voeg de appels, abrikozen en rozijnen toe; laat het mengsel vervolgens 5 minuten zachtjes koken.
Hak de salie fijn en voeg deze als laatste toe aan de chutney
Proef of de chutney op smaak is.
Voeg alle ingredienten samen en breng het geheel aan de kook.
Laat de varkensrollade in het vocht op een laag vuur in ongeveer 2 uur gaar worden.
Chutney:
Meng suiker, azijn, knoflook, gember, kruidnagel, kardemom, citroensap, mespuntje zout, cayennepeper en kurkuma in een pan.
Kook dit mengsl 10 minuten in op een matig vuur.
Voeg de appels, abrikozen en rozijnen toe; laat het mengsel vervolgens 5 minuten zachtjes koken.
Hak de salie fijn en voeg deze als laatste toe aan de chutney
Proef of de chutney op smaak is.
bertal zegt:
Met veel plezier gedaan,
a.s. vrijdag is het weer kookavond.
Jij ook veel plezier met het koken :);)m.v.g. Bert