Recept
« Terug naar recepten
Varkensstoofvlees met groenten
PT90M
Varkensstoofvlees met groenten
Smaakt heerlijk bij koudere temperaturen!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensstoofvlees met groenten te bereiden
Verhit 1 el. boter en 1 el. olijfolie in de pan, kleur het vlees erin, voeg grote stukken wortel en ui toe en de bloem, goed roeren. Voeg warme kippenbouillon toe, kruid met tijm, laurier, peper en zout en laat onder deksel 50 minuten sudderen. Voeg schijfjes champignons toe, de erwten en de broccoliroosjes. Laat nog 7 minuten sudderen. Voeg room toe en laat even inkoken. Garneer met fijn gesnipperde peterselie en dien op met tagliatelle of aardappelpuree.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Gebruik eventueel een takje verse tijm en blaadje laurier.