Recept
« Terug naar recepten
Venkelsoep met zalm en krab
PT30M
Venkelsoep met zalm en krab
Een heerlijk venkelsoep met zalm en krab recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkelsoep met zalm en krab te bereiden
Verwarm de venkel met de melk,zout en peper en kook de groente in 15 minuten gaar.Pureer de venkel en de melk.Smelt de boter en roer de bloem erdoor.Voeg al roerende de bouillon in gedeelten toe tot het mengsel licht bindt.Voeg de venkelpuree erbij en verwarm nog 5 minuten.Roer daarna de wijn erdoor.Verdeel de zalm en krab over 4 kommen.Schep de warme soep erop en garneer met het venkelgroen.
Marleen Reinders zegt: