KookJij

Venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes

Een heerlijk venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes te bereiden

Maak de venusschelpen schoon onder koud stromend water. Laat de pasta gaar worden in gezouten kokend water en giet af. Fruit de ui en de look op hoog vuur in een beetje olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en bak ze gaar. Als ze gaar zijn, openen de schelpen zich. Blus met de fond en voeg de tomaten, de kappertjes en de peterselie toe. Meng met de pasta en kruid met peper en zout. Voeg niet te veel zout toe want de venusschelpen smaken al zout. Serveer met een beetje kookvocht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst