Recept
« Terug naar recepten
Venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes
PT30M
Venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes
Een heerlijk venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venusschelpen met linguini, tomaat en kappertjes te bereiden
Maak de venusschelpen schoon onder koud stromend water. Laat de pasta gaar worden in gezouten kokend water en giet af. Fruit de ui en de look op hoog vuur in een beetje olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en bak ze gaar. Als ze gaar zijn, openen de schelpen zich. Blus met de fond en voeg de tomaten, de kappertjes en de peterselie toe. Meng met de pasta en kruid met peper en zout. Voeg niet te veel zout toe want de venusschelpen smaken al zout. Serveer met een beetje kookvocht.