Recept
« Terug naar recepten
Verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus
PT30M
Verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus
Een heerlijk verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus te bereiden
Bereid eerst de saus, meng de mayonaise met de slagroom en tomatenketchup en roer het tot een gladde massa.
Voeg daarna de gembersiroop en citroensap toe. Breng de saus op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Hak de garnalen goed fijn en meng deze samen met de helft van de bieslook door de saus.
Steek uit de boterhammen 18 ronde toastjes en bak deze goudbruin in de oven.
Halveer de eieren over de lengte en plaats 4 helften per persoon op de ronde toastjes op borden. Bedek de eieren met de cocktail-garnalensaus en garneer met de overige bieslook en veldslablaadjes
Voeg daarna de gembersiroop en citroensap toe. Breng de saus op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Hak de garnalen goed fijn en meng deze samen met de helft van de bieslook door de saus.
Steek uit de boterhammen 18 ronde toastjes en bak deze goudbruin in de oven.
Halveer de eieren over de lengte en plaats 4 helften per persoon op de ronde toastjes op borden. Bedek de eieren met de cocktail-garnalensaus en garneer met de overige bieslook en veldslablaadjes