Ik heb deze gemaakt!!
Ik heb ook een x de vis vervangen voor kip
Recept
« Terug naar recepten
Vietnamese loempia met visvulling
PT30M
Vietnamese loempia met visvulling
Een heerlijk vietnamese loempia met visvulling recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jaap van den Oever
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Recept van: Danny Jansen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vietnamese loempia met visvulling te bereiden
Snijd voor de visvulling het krabvlees fijn. Schil de mango en snijd 200 gram vruchtvlees in kleine reepjes. Schil de rettich en rasp deze. Meng de krab met de mango en de roomkaas. Rasp de limoen boven de vulling. Snijd de limoen door en pers het sap boven de vulling uit. Schil de gember en rasp dit over de vulling. Meng goed door, breng op smaak met zout en peper.
Klop het eiwit los. Rol de vulling in een loempiavel tot een loempia, besmeer de uiteindes met eiwit en vouw dicht. Frituur de loempia goudbruin.
Klop het eiwit los. Rol de vulling in een loempiavel tot een loempia, besmeer de uiteindes met eiwit en vouw dicht. Frituur de loempia goudbruin.
Mijn kookverhaal (Jaap van den Oever)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cherie3 zegt:
Verkeerde recept ????
jvandenoever zegt: