KookJij

Vietnamese loempia met visvulling

Een heerlijk vietnamese loempia met visvulling recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Vietnam
Keuken: Oosterse
Bron: Recept van: Danny Jansen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vietnamese loempia met visvulling te bereiden

Snijd voor de visvulling het krabvlees fijn. Schil de mango en snijd 200 gram vruchtvlees in kleine reepjes. Schil de rettich en rasp deze. Meng de krab met de mango en de roomkaas. Rasp de limoen boven de vulling. Snijd de limoen door en pers het sap boven de vulling uit. Schil de gember en rasp dit over de vulling. Meng goed door, breng op smaak met zout en peper.

Klop het eiwit los. Rol de vulling in een loempiavel tot een loempia, besmeer de uiteindes met eiwit en vouw dicht. Frituur de loempia goudbruin.

Mijn kookverhaal (Jaap van den Oever)

Ik heb deze gemaakt!!
Ik heb ook een x de vis vervangen voor kip

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jvandenoever

jvandenoever zegt:
Bedankt voor het melden van het foutje,de goede bereiding staat er nu bij.
cherie3

cherie3 zegt:
Ik kom bij de bereiding deze Ingrediënten krab, roomkaas, rettich, koriander, limoen, en gember niet tegen.

Verkeerde recept ????