Recept
« Terug naar recepten
Vis in tomatenbiersaus
PT40M
Vis in tomatenbiersaus
Een heerlijk vis in tomatenbiersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in tomatenbiersaus te bereiden
Verwarm de oven voor op 220C.Pel en snipper de uien en de knoflook.Verhit de olijfolie en fruit de uien ca.3 min.en voeg de knoflook toe.Was de tomaten en snijd deze in stukken.Pers de sinaasappel uit en voeg het sap met de tomaten,saffraan,suiker,westmalle tripelbier toe aan het uienmengsel.Laat de saus zachtjes inkoken.Pureer de saus,wrijf het door een zeef en roer de crème fraîche erdoor.Doe de saus in een ovenschaal en leg de heilbotfilets erop en bestrooi ze met peper en zout.Laat de vis midden in de oven in ca.20 min.gaar worden.(af en toe de saus over de filets scheppen)
lotte1 zegt: