Recept
« Terug naar recepten
Vis met een dakje
PT30M
Vis met een dakje
Een heerlijk vis met een dakje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met een dakje te bereiden
Kruid de vis met viskruiden en laat rustig liggen.
Leg de tomaten even in een pannetje heet water en ontvel dan de drie tomaten.
Kneus de knoflook en snij het in kleine stukjes, snij de paprika, lenteui in kleine stukjes en voeg daarbij de knoflook en kruiden. Even in de keukenmachine klein laten snijden en voeg dan de tomaten toe. Voeg als laatste het bouillonblokje toe.
Vet de ovenschaal in en panneer de ovenschaal. Leg hierop de vis en daarover de tomatenkruiden.
Zet het in een voorverwarmde oven 150°C en laat het ongeveer 15 minuten staan. Strooi dan de Mozarella over het geheel en laat er een mooi kaaskorst op komen.
Leg de tomaten even in een pannetje heet water en ontvel dan de drie tomaten.
Kneus de knoflook en snij het in kleine stukjes, snij de paprika, lenteui in kleine stukjes en voeg daarbij de knoflook en kruiden. Even in de keukenmachine klein laten snijden en voeg dan de tomaten toe. Voeg als laatste het bouillonblokje toe.
Vet de ovenschaal in en panneer de ovenschaal. Leg hierop de vis en daarover de tomatenkruiden.
Zet het in een voorverwarmde oven 150°C en laat het ongeveer 15 minuten staan. Strooi dan de Mozarella over het geheel en laat er een mooi kaaskorst op komen.
Mijn kookverhaal (Charlotte Hagting)
Heerlijk met een groene salade en nieuwe aardappeltjes. IK ben er gek op en maak het nog wel eens als ik geen zin in koken heb maar toch lekker wil eten. Snel klaar en genieten maar