KookJij

Vis met Kruidenmengsel

Een heerlijk vis met kruidenmengsel recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Marokkaanse kennis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis met Kruidenmengsel te bereiden

*Doe alle ingredienten voor het kruidenmengsel in de blender en draai daar een smeuige pasta van
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de ovenschaal :die gaan we als volgt opbouwen :
-Doe de 4 eetlepels olijf olie op de bodem
-Hierover het selderijblad
-Op het selderijblad leggen we de vis filets,die we licht aan één zijde hebben ingesmeerd met de kruidenpasta
-Daar leggen we de worteschijven bovenop
-Dan de paprika in ringen
-Vervolgens de tomaat in schijven
-Dan de citroenschijven + evt.lombok ringetjes
-De rest van de kruidenpasta verdunnen we met wat water en dat schenken we over de schotel
*Leg losjes over de schotel een stuk alu-folie en zet de schotel een half uur in de oven op 180 graden Celsius
*Verwijder de folie en laat nog eens 10-15 minuten garen

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Serveer dit met rijst,rozemarijnaardappeltjes uit de oven als
hoofdmaal voor 4 personen
*Serveer dit voor 6 personen zonder iets er bij
*Versieren met een stuk citroen en gehakte korianderblaadjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst