Recept
« Terug naar recepten
Vis op z'n Vietnamees
PT15M
Vis op z'n Vietnamees
Een heerlijk vis op z'n vietnamees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
260 kCal energie
21 Gram eiwit
16 Gram vet
10 Gram koolhydraten
21 Gram eiwit
16 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis op z'n Vietnamees te bereiden
Hak de cashewnoten grof. Verwijder van het pepertje de pitjes en snijd het pepertje in fijne reepjes. Snijd de visfilet in repen. Bestrooi de vis met peper en zout en wentel de repen door de bloem. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vis in 5 minuten gaar en bruin. Bak de laatste minuut de gehakte noten en de reepjes peper mee. Voeg de sojasaus toe en maak het op smaak met een beetje citroensap.