Recept
« Terug naar recepten
Visfilet met Brugge Jong
PT30M
Visfilet met Brugge Jong
Een heerlijk visfilet met brugge jong recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilet met Brugge Jong te bereiden
Visfilets bedruipen met citroen en een beetje citroenschilraspsel.
Daarna de kruiden, de ui en de peterselie over strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.
Vis in de Brugge Jong draaien
en vervolgens in een beboterde ovenschaal schikken. 5 minuten bakken in 200°C warme oven.
Dan de ansjovis over de vis verdelen samen met de ontpitte en ontvlies de tomaten en de Brugge Jong kaas.
Nogmaals 10 à 15 minuten in de oven plaatsen (200°C).
Aardappeltjes stomen en over strooien met peterselie.
Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.