Recept
« Terug naar recepten
Visfilet uit de oven met knoflookspaghetti
PT30M
Visfilet uit de oven met knoflookspaghetti
Een heerlijk visfilet uit de oven met knoflookspaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
edith kwaspen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilet uit de oven met knoflookspaghetti te bereiden
Ui grof hakken.
In de pan olijfolie, uien, aglio, kappertjes, olijven, oregano, even bakken, dan Napolitaanse saus en witte wijn toevoegen en even smoren. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Leg de vis op een stuk folie en schenk de saus erover. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas en oregano over. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze in een ovenschaal.
In voorverwarmde oven (180°C) ± 15 min. laten garen.
Een variant voor de NIET visliefhebber, ook heerlijk met bv een steelkotelet (ribkarbonade) of kipfiletje, deze dan wel even voorbakken in de pan.
Serveren met knofllookspaghetti en salade.
Knoflookspaghetti: fijne spaghetti koken tot beetgaar. Dan afgieten en de aglio olio er flink doorheen mengen. Snel serveren dan blijft het lekker warm
In de pan olijfolie, uien, aglio, kappertjes, olijven, oregano, even bakken, dan Napolitaanse saus en witte wijn toevoegen en even smoren. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Leg de vis op een stuk folie en schenk de saus erover. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas en oregano over. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze in een ovenschaal.
In voorverwarmde oven (180°C) ± 15 min. laten garen.
Een variant voor de NIET visliefhebber, ook heerlijk met bv een steelkotelet (ribkarbonade) of kipfiletje, deze dan wel even voorbakken in de pan.
Serveren met knofllookspaghetti en salade.
Knoflookspaghetti: fijne spaghetti koken tot beetgaar. Dan afgieten en de aglio olio er flink doorheen mengen. Snel serveren dan blijft het lekker warm
Olav zegt: