Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met tomaten en spek
PT45M
Visfilets met tomaten en spek
Een heerlijk visfilets met tomaten en spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met tomaten en spek te bereiden
Besprenkel de vis met citroensap, snij het spek in fijne reepjes en de ontvelde tomaten in schijven. Beboter een ovenschotel, verdeel de visfilets erin, bedek met spekreepjes en schijven tomaat, bestrooi met rozemarijn en peper. Roer bloem en mosterd door de room en verdeel het mengsel over de vis. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 25 minuten. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gekookte aardappelen.
alkien zegt: