KookJij

Visfilets met tomaten en spek

Een heerlijk visfilets met tomaten en spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilets met tomaten en spek te bereiden

Besprenkel de vis met citroensap, snij het spek in fijne reepjes en de ontvelde tomaten in schijven. Beboter een ovenschotel, verdeel de visfilets erin, bedek met spekreepjes en schijven tomaat, bestrooi met rozemarijn en peper. Roer bloem en mosterd door de room en verdeel het mengsel over de vis. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 25 minuten. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

alkien zegt:
Komt helemaal goed ;)Zal het denk ik volgend weekend maken daar een paar van mijn zoons niet van vis houden. Maar je hoort het zeker :)Gr. Alkien
tommeke

tommeke zegt:
Ik mag het wel lezen wat je ervan vond? Lekker, lekkerst of niet lekker.
Groetjes Jeannine alias Tommeke:p;)
alkien

alkien zegt:
Dat ziet er zeker niet verkeerd uit. En dus absoluut het proberen waard :)