KookJij

Visfilets met zachte kerriepuree

Een heerlijk visfilets met zachte kerriepuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilets met zachte kerriepuree te bereiden

1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze goed opdrogen op een zacht vuur.
2. Verwarm de melk met de kerrie en de helft van de olijfolie. Schenk bij de aardappelen en pureer ze met de stamper. Kruid de puree naar smaak bij met peper en zout.
3. Bak de visfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant, in de rest van de olijfolie.
4. Leg de visfilets op de warme puree. Werk af met een plukje koriander of peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst