Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met zachte kerriepuree
PT30M
Visfilets met zachte kerriepuree
Een heerlijk visfilets met zachte kerriepuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Visfilets met zachte kerriepuree te bereiden
1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze goed opdrogen op een zacht vuur.
2. Verwarm de melk met de kerrie en de helft van de olijfolie. Schenk bij de aardappelen en pureer ze met de stamper. Kruid de puree naar smaak bij met peper en zout.
3. Bak de visfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant, in de rest van de olijfolie.
4. Leg de visfilets op de warme puree. Werk af met een plukje koriander of peterselie.
2. Verwarm de melk met de kerrie en de helft van de olijfolie. Schenk bij de aardappelen en pureer ze met de stamper. Kruid de puree naar smaak bij met peper en zout.
3. Bak de visfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant, in de rest van de olijfolie.
4. Leg de visfilets op de warme puree. Werk af met een plukje koriander of peterselie.