Recept
« Terug naar recepten
Vispie met tortillakorstje
PT60M
Vispie met tortillakorstje
Een heerlijk vispie met tortillakorstje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne Stam
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
695 kCal energie
37 Gram eiwit
31 Gram vet
67 Gram koolhydraten
37 Gram eiwit
31 Gram vet
67 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
boodschappen 7 -2000
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispie met tortillakorstje te bereiden
Laat de vis , garnalen en mosselen indien nodig ontdooien en snijd de vis in stukken van 4x4 cm. Verhit de boter in de steelpan en voeg de bloem onder continue roeren toe. Blijf roeren tot het een gladde gebonden saus is. Roer er de creme fraiche , de peterselie , de mosterd, en het citroensap dooren breng pittig op smaak met zout en peper. Snijd de paprika in blokjes en laat de maiskorrels uitlekken.Schep ze door de saus.
Kook intussen de pasta beetgaar, giet af, spoel af en giet er wat olijfolie over om plakken te voorkomen.
Verwarm de oven voor op 180C. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal en schep er de vis, de mosselen en de garnalen op. Schep er de saus over. Zet de schaal 20 minuten in voorverwarmde oven. Neem de schaal uit de oven en bestrooi met de grof verkruimelde tortillachips en de geraspte kaas . Zet de schaal terug in de oven tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Schakel desgewenst de laatste minuten de oven-grill in, maar let op dat het korstje niet verbrandt. Geef er een gemengde salade bij.
Kook intussen de pasta beetgaar, giet af, spoel af en giet er wat olijfolie over om plakken te voorkomen.
Verwarm de oven voor op 180C. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal en schep er de vis, de mosselen en de garnalen op. Schep er de saus over. Zet de schaal 20 minuten in voorverwarmde oven. Neem de schaal uit de oven en bestrooi met de grof verkruimelde tortillachips en de geraspte kaas . Zet de schaal terug in de oven tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Schakel desgewenst de laatste minuten de oven-grill in, maar let op dat het korstje niet verbrandt. Geef er een gemengde salade bij.