Recept
« Terug naar recepten
Vispotje met pasta
PT45M
Vispotje met pasta
Een heerlijk vispotje met pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispotje met pasta te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Stoof het gesnipperde sjalotje in wat boter. Doe er de paprikablokjes bij en laat 4 min. garen met deksel. Voeg er de doperwten bij en roer goed om. Doe er de room en de tomatenconcentraat, het stukje van het bouillonblokje bij. Strooi er van het vuur de garnalen bij. Kruid met peper en zout.
Beboter de vuurvaste schotel(s). Leg de pasta op de bodem. Daar bovenop de rauwe visfilets en giet er de saus over. Strooi er de gemalen parmezaan over en zet in een voorverwarmde oven van 180°C De tijd in de oven hangt af van de vis, ongeveer 15 à 20 min.
Stoof het gesnipperde sjalotje in wat boter. Doe er de paprikablokjes bij en laat 4 min. garen met deksel. Voeg er de doperwten bij en roer goed om. Doe er de room en de tomatenconcentraat, het stukje van het bouillonblokje bij. Strooi er van het vuur de garnalen bij. Kruid met peper en zout.
Beboter de vuurvaste schotel(s). Leg de pasta op de bodem. Daar bovenop de rauwe visfilets en giet er de saus over. Strooi er de gemalen parmezaan over en zet in een voorverwarmde oven van 180°C De tijd in de oven hangt af van de vis, ongeveer 15 à 20 min.