KookJij

Vispotje met pasta

Een heerlijk vispotje met pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vispotje met pasta te bereiden

Kook de pasta beetgaar.
Stoof het gesnipperde sjalotje in wat boter. Doe er de paprikablokjes bij en laat 4 min. garen met deksel. Voeg er de doperwten bij en roer goed om. Doe er de room en de tomatenconcentraat, het stukje van het bouillonblokje bij. Strooi er van het vuur de garnalen bij. Kruid met peper en zout.
Beboter de vuurvaste schotel(s). Leg de pasta op de bodem. Daar bovenop de rauwe visfilets en giet er de saus over. Strooi er de gemalen parmezaan over en zet in een voorverwarmde oven van 180°C De tijd in de oven hangt af van de vis, ongeveer 15 à 20 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst