Recept
« Terug naar recepten
Visschotel met uien en tomaten
PT45M
Visschotel met uien en tomaten
Een heerlijk visschotel met uien en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mijn varieatie van de libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visschotel met uien en tomaten te bereiden
1. Pel de tomaten en snij ze in kwartjes,verwijder de pitjes. Pel de uien en snij ze in ringen.(pijpajuin in ringen)
2. Beboter een vuurvaste schaal. Leg er de helft van de tomaten in, daarop de helft van de uien dan de vis. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de groenten op de vis.
3. Lepel er wat Noilly Prat bij. Leg nootjes boter op de groenten. Bak het gerecht in 30 minuten gaar in de oven, op 175° C. Werk af met gehakte peterselie.
Serveer metaardappelpuree.
2. Beboter een vuurvaste schaal. Leg er de helft van de tomaten in, daarop de helft van de uien dan de vis. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de groenten op de vis.
3. Lepel er wat Noilly Prat bij. Leg nootjes boter op de groenten. Bak het gerecht in 30 minuten gaar in de oven, op 175° C. Werk af met gehakte peterselie.
Serveer metaardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hermien zegt:
mdc zegt:
Noilly Prat is een Vermouth uit Frankrijk :p
Groetjes
mdc