KookJij

Visschotel met uien en tomaten

Een heerlijk visschotel met uien en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mijn varieatie van de libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visschotel met uien en tomaten te bereiden

1. Pel de tomaten en snij ze in kwartjes,verwijder de pitjes. Pel de uien en snij ze in ringen.(pijpajuin in ringen)

2. Beboter een vuurvaste schaal. Leg er de helft van de tomaten in, daarop de helft van de uien dan de vis. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de groenten op de vis.

3. Lepel er wat Noilly Prat bij. Leg nootjes boter op de groenten. Bak het gerecht in 30 minuten gaar in de oven, op 175° C. Werk af met gehakte peterselie.
Serveer metaardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mdc

mdc zegt:
Hallo Hermien,

Noilly Prat is een Vermouth uit Frankrijk :p
Groetjes
mdc
hermien

hermien zegt:
ik ben heel benieuwd wat Noilly Prat is kan iemand mij dat uitleggen? vriendelijk bedankt.