Recept
« Terug naar recepten
Vissoep
PT120M
Vissoep
Een heerlijk vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van Amerkaanse vrienden gekregen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep te bereiden
Water toevoegen ook het water van de mosselen.
Verwarn de olijfolie in een grote pan en bak hierin de ui en knoflook.
Voeg de tomaten, aardappel, gemengde kruiden, een flinke draai peper uit de molen, de azijn toe en stoof alles 10 min. op halfhoog vuur.
Kook intussen in een aparte, hoge grotere pan de mosselen met deksel op de pan op hoog vuur 10 min. tot alle schelpen open zijn.
Voeg de mosselen, garnalen, st jakobsschelpen toe voorzichtig omscheppen.
Voeg vistabletten toe en water. (ooh het water van de mosselen)
Verwarn de olijfolie in een grote pan en bak hierin de ui en knoflook.
Voeg de tomaten, aardappel, gemengde kruiden, een flinke draai peper uit de molen, de azijn toe en stoof alles 10 min. op halfhoog vuur.
Kook intussen in een aparte, hoge grotere pan de mosselen met deksel op de pan op hoog vuur 10 min. tot alle schelpen open zijn.
Voeg de mosselen, garnalen, st jakobsschelpen toe voorzichtig omscheppen.
Voeg vistabletten toe en water. (ooh het water van de mosselen)
Mijn kookverhaal (Lies Melein)
Het is een overheerlijke soep. Maak hem vaak als ik eters heb.