Recept
« Terug naar recepten
vleeskoekjes
PT20M
vleeskoekjes
Een heerlijk vleeskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe vleeskoekjes te bereiden
Hak het vlees fijn en vermeng het met het geweekte goed uitgeknepen brood, het ei, de gehakte ui, prei, peterselie en de kruiden. Vorm er 4 platte koekjes van. Haal de koekjes door losgeklopt ei en daarna door het paneermeel , en bak ze aan beide zijde goud bruin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Anna zegt:
petra zegt:
Mooie platgedrukte ballen maken hiervan en dan door de bloem.
Eventjes bakken en dan op brood met mosterd.
Smullen!