Recept
« Terug naar recepten
Walnoot-brie-gehaktballetjes
PT45M
Walnoot-brie-gehaktballetjes
Een heerlijk walnoot-brie-gehaktballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Walnoot-brie-gehaktballetjes te bereiden
-Kneed het paneermeel, ei, tijm, walnoot en de Maggi en peper door het gehakt.
-Rol met vochtige handen balletjes zo groot als walnoten van het gehakt.
-Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt.
-Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
-Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn.
-Bak de balletjes in 20 min. op middel vuur rondom bruin.
-Rol met vochtige handen balletjes zo groot als walnoten van het gehakt.
-Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt.
-Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
-Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn.
-Bak de balletjes in 20 min. op middel vuur rondom bruin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
heksje13 zegt:
Groetjes Joanita
apu zegt: