Recept
« Terug naar recepten
Warme mojo met krab en limoen
PT30M
Warme mojo met krab en limoen
Een heerlijk warme mojo met krab en limoen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Selección Culinaria, door mij vertaald en aangepast
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme mojo met krab en limoen te bereiden
Oven op 170°C, 40 gram boter in een pan smelten en hierin op zacht vuur de knoflook en de sjalotjes fruiten tot ze zacht zijn.
Toevoegen: mosterdpoeder + cayennepeper en de slagroom. Dan al kloppend de zachte roomkaas beetje bij beetje erbij doen.
Als de roomkaas is opgenomen in de saus dan kun je de Cheddarkaas al roerend toevoegen. Laat dit mengsel 2 à 3 minuten op zacht vuur sudderen, maar blijf roeren.
De pan van het vuur halen en het krabvlees + limoensap + Worcestersaus + 2 tl dragon goed erdoor roeren
Op smaak brengen met zout en zwarte peper.
Goed mengen en dit mengsel overdoen in een ovenschaal en dit even apart wegzetten.
40 gram boter in een pannetje smelten en paneermeel + de peterselie + 1 tl dragon erbij en goed roeren zodat het goed gemengd wordt.
Verdeel het paneermeelmengsel over de krabschotel en schuif deze in de oven voor ± 15 minuten of tot de bovenkant een mooie kleur heeft gekregen.
Toevoegen: mosterdpoeder + cayennepeper en de slagroom. Dan al kloppend de zachte roomkaas beetje bij beetje erbij doen.
Als de roomkaas is opgenomen in de saus dan kun je de Cheddarkaas al roerend toevoegen. Laat dit mengsel 2 à 3 minuten op zacht vuur sudderen, maar blijf roeren.
De pan van het vuur halen en het krabvlees + limoensap + Worcestersaus + 2 tl dragon goed erdoor roeren
Op smaak brengen met zout en zwarte peper.
Goed mengen en dit mengsel overdoen in een ovenschaal en dit even apart wegzetten.
40 gram boter in een pannetje smelten en paneermeel + de peterselie + 1 tl dragon erbij en goed roeren zodat het goed gemengd wordt.
Verdeel het paneermeelmengsel over de krabschotel en schuif deze in de oven voor ± 15 minuten of tot de bovenkant een mooie kleur heeft gekregen.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Warm serveren.