Recept
« Terug naar recepten
Warme winterse salade
PT30M
Warme winterse salade
Een heerlijk warme winterse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme winterse salade te bereiden
Blancheer de sperziebonen.
Snij de champignons in schijfjes en stoof samen met de sperziebonen,
de schijfjes aardappel en de tuinbonen in de boter.
Giet er de Rode Chimay bij en laat inkoken.
Voeg er de blokjes Chimay Grand Cru kaas bij en de stukjes Frankfurter worst.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij de champignons in schijfjes en stoof samen met de sperziebonen,
de schijfjes aardappel en de tuinbonen in de boter.
Giet er de Rode Chimay bij en laat inkoken.
Voeg er de blokjes Chimay Grand Cru kaas bij en de stukjes Frankfurter worst.
Breng op smaak met peper en zout.
bertal zegt:
Zeker weten.
Nu maar hopen dat het weer gaat vriezen.:);)
m.v.g. Bert Allers