Recept
« Terug naar recepten
Witlofsoep met Mascarpone
PT30M
Witlofsoep met Mascarpone
Een heerlijk witlofsoep met mascarpone recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Flair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofsoep met Mascarpone te bereiden
Verwijder het bittere hart van de witlof en fruit die samen met de knoflook en het sjalotje aan.
Voeg het water en het bouillonblokje toe ën kook 15 minuten.
Doe alles in de blender en voeg de suiker, nootmuskaat en mascarpone toe.
Voeg het water en het bouillonblokje toe ën kook 15 minuten.
Doe alles in de blender en voeg de suiker, nootmuskaat en mascarpone toe.