Recept
« Terug naar recepten
Witloof met hamblokjes
PT45M
Witloof met hamblokjes
Een heerlijk witloof met hamblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof met hamblokjes te bereiden
Halveer de struikjes witloof en verwijder de harde kern, stoom het witloof gedurende 30 min. Verhit boter, roer de bloem erdoor, voeg bouillon en melk toe, laat al roerende 5 minuten pruttelen. Roer de kaas erdoor, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Voeg witloof en ham toe en laat het geheel goed doorwarmen. Dien op met gekookte aardappelen.