Recept
« Terug naar recepten
Witloof voor de lente dagen
PT10M
Witloof voor de lente dagen
Een heerlijk witloof voor de lente dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof voor de lente dagen te bereiden
Witloof en de rode ajuin grof snijden.
Wok deze gekruid even op in olijfolie en voeg de tomatenpuree toe en in twee gesneden trostomaatjes.
Serveer zeer warm zowel bij vis of vlees.
Wok deze gekruid even op in olijfolie en voeg de tomatenpuree toe en in twee gesneden trostomaatjes.
Serveer zeer warm zowel bij vis of vlees.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: