Recept
« Terug naar recepten
Ardeens varkenshaasje op een bedje van witloof
PT25M
Ardeens varkenshaasje op een bedje van witloof
Een heerlijk ardeens varkenshaasje op een bedje van witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens varkenshaasje op een bedje van witloof te bereiden
Aardappelen koken, afgieten kruiden en pureren.
Witloof en de rode ajuin grof snijden.
Wok deze gekruid even op in olijfolie en voeg de tomatenpuree toe en in twee gesneden trostomaatjes.
Vlees +/- 14 min bakken met goed wat boter aan beiden kanten.
Vlees moet niet gekruid worden is licht gerookt.
Haal uit de pan en houd warm in folie.
Voor de saus: Voeg wat kruiden bij de jus van het vlees een flinke scheut room en meng goed.
Serveer alles zeer warm op bord.
Witloof en de rode ajuin grof snijden.
Wok deze gekruid even op in olijfolie en voeg de tomatenpuree toe en in twee gesneden trostomaatjes.
Vlees +/- 14 min bakken met goed wat boter aan beiden kanten.
Vlees moet niet gekruid worden is licht gerookt.
Haal uit de pan en houd warm in folie.
Voor de saus: Voeg wat kruiden bij de jus van het vlees een flinke scheut room en meng goed.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Mario zegt: