KookJij

Wortelen op Marokkaanse wijze

Lekker en heel fris bij de BBQ
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelen op Marokkaanse wijze te bereiden

  1. Schraap de wortelen en snij in schuine stukken, stoom deze gedurende 20 minuten, koel ze af in ijswater. Vermeng sjalot, met citroensap, azijn, olijfolie, gehakte peterselie en koriander, komijn en peper. Meng de afgekoelde wortelen erdoor en zet minsten 1 uur in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst