Recept
« Terug naar recepten
Wortelsalade op Marokkaanse wijze
PT30M
Wortelsalade op Marokkaanse wijze
Een heerlijk wortelsalade op marokkaanse wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsalade op Marokkaanse wijze te bereiden
Snij de wortelen in schuine stukken, stoom deze gedurende 20 minuten. Koel ze af in ijskoud water. Meng al de smaakmakers en voeg bij de wortelen. Zet het geheel minstens 1 uur in de koelkast. Dien op bij de BBQ.