Recept
« Terug naar recepten
Wortelsoep
PT45M
Wortelsoep
Een heerlijk wortelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsoep te bereiden
Snij de gekuiste groenten fijn. Verhit de boter en stoof eerst de gesnipperde ui, voeg wortelen en selder toe, laat even stoven. Voeg bouillon toe, laurier, peper en zout. Laat de soep 30 minuten onder deksel koken.
Pureer de soep, voeg koffieroom toe, garneer met gesnipperde peterselie of bieslook.
Pureer de soep, voeg koffieroom toe, garneer met gesnipperde peterselie of bieslook.