Recept
« Terug naar recepten
Wortelsoep met knolselder
PT60M
Wortelsoep met knolselder
Een heerlijk wortelsoep met knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsoep met knolselder te bereiden
Snij de wortelen en knolselder in blokjes. Doe 50 gr. knolselder en 50 gr. wortelen in een steelpan met een beetje bouillon en laat, onder deksel, beetgaar koken. Verhit de boter en fruit hierin de overige groenten, voeg bouillon toe en laat 40 minuten zacht koken. Pureer de soep, voeg room toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden groenten toe, laat doorkoken en dien op, garneer met gehakte peterselie of gescheurde salie.