Recept
« Terug naar recepten
Wraps met hollanse geitenkaas en spinazie
PT20M
Wraps met hollanse geitenkaas en spinazie
Een heerlijk wraps met hollanse geitenkaas en spinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
health
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraps met hollanse geitenkaas en spinazie te bereiden
Klop de balsamicoazijn met de olijfolie,de knoflook,peper en zout tot een dressing en schep er de in repen gesneden spinazie en basilicum door.Bestrijk voor 4 personen 4 wraptortilla's met griekse yoghurt en beleg ze met plakjes geietenkaas.Leg de salade in reepjes onder aan de tortilla's en verdeel er tomaatjes over,Vouw de zijkanten van de tortilla's over de spinazie en rol de tortilla's stevig op.