Recept
« Terug naar recepten
Zalm gegrild met broccoli en mosterdsaus
PT30M
Zalm gegrild met broccoli en mosterdsaus
vis, broccoli en mosterd, een goede overeenkomst
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Rob Rollenberg
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm gegrild met broccoli en mosterdsaus te bereiden
- Snij de geschilde aardappelen in blokjes, doe deze in kokend water en kook onder deksel ongeveer 10 minuten, giet af en laat afkoelen.
- Snij de broccoli in kleine roosjes, doe deze in kokend water en kook deze onder deksel ongeveer 10 minuten, giet af.
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de fijngesnipperde ui en knoflook, kruid met zout, voeg bloem toe, laat even meebakken.
- Giet wijn en melk erbij, breng al roerende aan de kook, breng op smaak met peper, zout en mosterd.
- Verhit 1 el. olijfolie, bak hierin de aardappelblokjes goudbruin.
- Maak de grillpan goed heet, kruid de zalm met viskruiden en bak deze 2 a 3 minuten langs elke zijde, naar smaak.
- Dien de aardappelen, broccoli en zalm op, overgoten met de saus.