Gebruik bv op toastjes, crackers, geroosterd brood of als vulling in het een of ander.
OPTIES: Gebruik ipv gerookte zalm bv een gerookte forel of paling.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm (Gerookt) - Smeersel
PT15M
Zalm (Gerookt) - Smeersel
Een heerlijk zalm (gerookt) - smeersel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm (Gerookt) - Smeersel te bereiden
1).Mix alle ingrediënten goed door elkaar tot een homogeen smeersel.