KookJij

Zalm in korst met stoemp

Zalm in een 'stevig' gerecht !
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm in korst met stoemp te bereiden

  1. Kook de aardappelen en prei in water met een groentebouillonblokje.
  2. Kruid de zalm en bak deze even in een beetje olijfolie.
  3. Bereid de korst door dille, stukjes citroen, citroensap en de broodkruimels te mengen.
  4. Bedek de zalm ermee.
  5. Leg de zalm in een ovenschotel, bedek met  de korst en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 5 à 10 minuten.
  6. Plet aardappelen en prei tot stoemp, kruid met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst