Recept
« Terug naar recepten
Zalm in korst met stoemp
PT30M
Zalm in korst met stoemp
Zalm in een 'stevig' gerecht !
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm in korst met stoemp te bereiden
- Kook de aardappelen en prei in water met een groentebouillonblokje.
- Kruid de zalm en bak deze even in een beetje olijfolie.
- Bereid de korst door dille, stukjes citroen, citroensap en de broodkruimels te mengen.
- Bedek de zalm ermee.
- Leg de zalm in een ovenschotel, bedek met de korst en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 5 à 10 minuten.
- Plet aardappelen en prei tot stoemp, kruid met peper en zout.