Recept
« Terug naar recepten
Zalm in kruidenroom met kaviaar
PT60M
Zalm in kruidenroom met kaviaar
Een heerlijk zalm in kruidenroom met kaviaar recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ton van de Bunt
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm in kruidenroom met kaviaar te bereiden
De zalmmoten met citroensap en in inwrijven met peper en zout
De ui in de koeken pan in boter laten smoren
Kruidenroom als volgt:
Slagroom los roeren en de wittewijn en maizena door roeren.
4 eetlepels kruiden er door:Cauennepeper, peper, zout, dille, basilicum.
En tot slot een flinke scheut cognac
De gemarineerde moten zalm in een magnetronschaal leggen en de roomsaus er oververdelen. In de machnetron garen met de deksel op de schaal.
500 watt op 100% 10 tot 12 minuten
600-650 watt op 60/75% 10 tot 12 minuten
700-750 Watt 60/75% 8 tot 10 minuten
Als de zalm gaar is op een verwarmde schaal leggen. De saus er over verdelen en een takje peterselie en wat kaviaar.
Serveren met zelfgemaakte aardappel puree en gestoomde broccoli
De ui in de koeken pan in boter laten smoren
Kruidenroom als volgt:
Slagroom los roeren en de wittewijn en maizena door roeren.
4 eetlepels kruiden er door:Cauennepeper, peper, zout, dille, basilicum.
En tot slot een flinke scheut cognac
De gemarineerde moten zalm in een magnetronschaal leggen en de roomsaus er oververdelen. In de machnetron garen met de deksel op de schaal.
500 watt op 100% 10 tot 12 minuten
600-650 watt op 60/75% 10 tot 12 minuten
700-750 Watt 60/75% 8 tot 10 minuten
Als de zalm gaar is op een verwarmde schaal leggen. De saus er over verdelen en een takje peterselie en wat kaviaar.
Serveren met zelfgemaakte aardappel puree en gestoomde broccoli
franeke zegt:
;)