Recept
« Terug naar recepten
Zalm met peer
PT20M
Zalm met peer
Een heerlijk zalm met peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met peer te bereiden
Haal de zalm uit de verpakking en leg hem op een snijplank. Roer de roomkaas los met peper en zout, evt. kerriepoeder.
Snij de geschilde peer in dunne plakjes.
Besmeer de zalm met het kaasmengsel,leg daarop plakjes peer en rol hem op. Bedek met huishoudfolie en laat opstijven in de koeling.
Snij er daarna plakjes van (+- 1,5 cm) en leg op een schaaltje. Garneer evt. nog met een toefje peterselie of bieslook, die je dan ook in de roomkaas verwerkt.
Snij de geschilde peer in dunne plakjes.
Besmeer de zalm met het kaasmengsel,leg daarop plakjes peer en rol hem op. Bedek met huishoudfolie en laat opstijven in de koeling.
Snij er daarna plakjes van (+- 1,5 cm) en leg op een schaaltje. Garneer evt. nog met een toefje peterselie of bieslook, die je dan ook in de roomkaas verwerkt.
mieke zegt:
groet, mieke