KookJij

Zalm met peer

Een heerlijk zalm met peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met peer te bereiden

Haal de zalm uit de verpakking en leg hem op een snijplank. Roer de roomkaas los met peper en zout, evt. kerriepoeder.
Snij de geschilde peer in dunne plakjes.
Besmeer de zalm met het kaasmengsel,leg daarop plakjes peer en rol hem op. Bedek met huishoudfolie en laat opstijven in de koeling.
Snij er daarna plakjes van (+- 1,5 cm) en leg op een schaaltje. Garneer evt. nog met een toefje peterselie of bieslook, die je dan ook in de roomkaas verwerkt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mieke

mieke zegt:
liske, dit hapje ga ik proberen vrijdag (feestje)ik vind het een bijzondere combinatie.
groet, mieke
addie

addie zegt:
Hoi Liske,
Je schrijft wat over mijn recepten maar......die van jou lijken me ook heel erg lekker. Ga dit recept zeker eens proberen. Bedankt.
kookgroet, Addie.